/ Przepisy / Pasta z pistacji

Opis przygotowania

Pistacje zblanszować i pozbawić skórki. Przełożyć do robota. Wlać olej. Posolić. Wsypać cukier waniliowy i zmiksować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 510
Ewa gotuje - odc. nr 510

Przed nami długi majowy weekend – pora rozpocząć sezon grillowy....

 

Podobne przepisy

Ciasto francuskie z rosterem śliwkowym

W płatkach migdałów!

Tarta dwukolorowa z truskawkami

Mąkę przesiać na stolnicę – wraz z sodą oczyszczoną...

Ciasto ucierane z kaszą manną

Naszpikowane śliwkami;-)

Brownie z patelni

Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)

Wróć do listy przepisów