/ Przepisy / Oliwki z mozzarellą

Opis przygotowania

Oliwki odcedzić z zalewy, przełożyć do miski, dodać mozzarellę (najlepiej w kulkach). Dorzucić paprykę pokrojoną na kawałki. Dodać posiekaną natkę pietruszki i prażone płatki migdałów. Polać oliwą. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 180
Ewa gotuje - odc. nr 180

W tym odcinku Ewa zaprasza na kurczaka z hiszpańskimi oliwkami oraz flan...

 

Podobne przepisy

Czosnek confitowany

Smarowidło do pieczywa...

Wędzone ryby

Pstrąg i halibut!

Sałatka z wołowiną i jajkiem poszetowym

Solidna porcja białka i witamin!

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Wróć do listy przepisów