/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nadmiaru wody. Dodać śmietanę i koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Pasztet z kurczaka

Z warzywami;-)

Grzyby w cieście naleśnikowym

Nietypowe kapelusze;-)

Czerwone pesto

Orzechy laskowe uprażyć i obrać ze skórki. Wrzucić do miksera...

Wróć do listy przepisów