Jajka ugotować, obrać, przekroić na pół. Żółtka wyjąć, przetrzeć przez sito razem z twarogiem (lub serem almette). Dodać musztardę, sosy tabasco i worcester, sól i pieprz. Wymieszać.
Pastę nałożyć do wydrążonych białek - przy pomocy cukierniczego rękawa, dość finezyjnie.
Dekorować marynowanymi ogórkami, papryką i natką pietruszki.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek magazynu kulinarnego "Ewa gotuje" rozpocznie się w…...
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni na maśle. Dorzucić drobno pokrojony czos ...
Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kw ...
Nie ma to jak domowe pieczywo!
Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...