Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kaszanka z kiszoną kapustą

Opis przygotowania

Do foremek aluminiowych nałożyć połowę kiszonej kapusty (wcześniej drobno posiekać). Na kapuście ułożyć kaszankę i przykryć resztą kapusty. Posypać prażoną cebulą. Zawinąć w folię aluminiową i upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 220
Ewa gotuje - odc. nr 220

Po wakacyjnej przerwie Ewa zaprasza na premierowe odcinki. Tym razem pokaże,...

 

Podobne przepisy

Kasza gryczana

W garnku rozpuścić masło, wsypać kaszę, przesmażyć...

Łosoś na szpinaku z ogórkiem i pomelo

Kwasy omega-3 i witaminy...

Knedle w sosie wiśniowym

Kluseczki z sera i grysiku;-)

Dorsz w płatkach migdałów

Szybko i smacznie!

Wróć do listy przepisów