Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Domowa mieszanka przypraw

Opis przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do szczelnie zamykanego pojemnika. Używać tak, jak Vegetę.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 147
Ewa gotuje - odc. nr 147

Z okazji świąt Bożego Narodzenia Ewa zaproponuje innowacyjną wersję karpia...

 

Podobne przepisy

Biała kiełbasa z piekarnika

Z cebulą i jabłkami;-)

Dip orzechowy

Sos sojowy połączyć z sokiem z limonki i sokiem jabłkowym, posłodzić. Dodać chili (pa ...

Cottage pie z cheddarem

Wiejska zapiekanka z Wielkiej Brytanii...

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Wróć do listy przepisów