/ Przepisy / Hiszpan w szkle

Opis przygotowania

Do pucharków pokruszyć bezy. Na bezy dać śmietanę, ubitą z cukrem waniliowym. Na bitą śmietanę pokrojone truskawki. Następnie znowu pokruszone bezy i bitą śmietanę. Udekorować truskawkami i tartą czekoladą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 218
Ewa gotuje - odc. nr 218

Ostatnio w naszych mediach sporo było hałasu w związku z wędzeniem wędlin....

 

Podobne przepisy

Piernik bardzo puszysty

Do zrobienia w ostatniej chwili;-)

Ciasteczka orzeszki

Wypiekane w specjalnej, metalowej formie...

Szybkie ciasto z owocami

Masło roztopić w garnku. Dodać cukier i cukier waniliowy...

Jabłkowy przysmak

Na biszkoptach!

Wróć do listy przepisów