ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 217

OPIS ODCINKA

Tym razem Ewa zrobi pikantną zupę pieczarkową, zapiekaną pod ciastem francuskim. Na danie główne będzie wieprzowina a’la Wellington, czyli delikatna polędwiczka pieczona w boczku oraz… cieście francuskim. Do wieprzowiny pani Ewa poda sałatę z domowym sosem winegret. Z kolei na deser upiecze croissanty. Tak więc „cichym bohaterem” odcinka będzie ciasto francuskie!

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pieczarkowa pod ciastem francuskim

Prosto z piekarnika...

Wieprzowina a'la Wellington

Wyjątkowo soczysta!

Sałata z domowym winegretem

Na syropie klonowym;-)

Croissanty

Rogaliki po francusku...

Wróć do listy odcinków